- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες Ιωσήφ Ελευθερία, Οικονόμου Αγάπη και  Ταραντζοπούλου Φανή για τη συμμετοχή τους στην 6η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου με τίτλο: «Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη», που διοργανώθηκε 10-12 Δεκεμβρίου 2021. Οι μαθήτριές μας απέσπασαν θετικά σχόλια για τη συμμετοχή, συνεργασία και ουσιαστική συνεισφορά τους στις διαδικασίες της επιτροπής τους με θέμα: «Αφύπνιση της Κοινωνίας σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με Αναπηρία». Μάλιστα η Ελευθερία Ιωσήφ βραβεύτηκε ως η καλύτερη εμπειρογνώμων και η Φαίη Ταραντζοπούλου απέσπασε το βραβείο του καλύτερου μελλοντικού Διπλωμάτη.

Επίσης συγχαίρουμε τους μαθητές Λιάπη Μαρία, Μοριχοβίτη Ελευθερία, Μπακάλη Ραφαηλία, Μπακάλη Άγγελο, Πετρίδου Φωτεινή, Σαββίδη Κωνσταντίνο, Σδήρο Γεώργιο και Παλικρούση Νικόλαο για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα EUROSCOLA 2021 που έλαβε χώρα την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές μας συζήτησαν με συνομηλίκους τους από Ευρωπαϊκές χώρες και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την παραπληροφόρηση, την κατασκευή ψεύτικων ειδήσεων, το διαδικτυακό εκφοβισμό και τον εθισμό στο διαδίκτυο.

Και οι δυο διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω διαδικτυακής (online) πλατφόρμας τηλεργασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής συμμετοχή των μαθητών (χωρίς φυσική παρουσία) δεδομένης της ανάγκης τήρησης μέτρων αυξημένης προστασίας.

 

Ο Διευθυντής

Σταμπουλτζής Κωνσταντίνος

Οι Συντονίστριες καθηγήτριες

Ζαφειρειώ Μελισίδου

Θεοδώρα Τόλη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων