- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας της Ανδρομάχης Τζώτζη

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στην πολύμηνη περιπέτεια της υγείας αλλά και στο πένθος μας για τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Τζώτζη Ανδρομάχης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό, νοσηλευτικό και γενικότερα το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» για την φροντίδα, τη στήριξη και την προσπάθεια ανακούφισής της από τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, όπως η Φλώρινα, σε ένα μικρό παραμεθόριο χωριό όπως το χωριό μας, η Ιτέα, περιτριγυρισμένοι (τοπικά και τροπικά) από αγαπημένους συγγενείς και φίλους , από πνευματικούς ανθρώπους, από επαγγελματίες υγείας (γιατρούς, νοσηλεύτριες-ές, φαρμακοποιό, φυσικοθεραπευτή) με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επιστημονική κατάρτιση, είχαμε την πολυτέλεια να μην αισθανθούμε ποτέ μόνοι και αβοήθητοι.

Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει στον καθένα ξεχωριστά προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευλογίες και δύναμη και να αξιώνει και εμάς με τη σειρά μας να στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο όπου και όπως μπορούμε.

Με βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Ο σύζυγος – Ηλίας

Τα τέκνα: Κατερίνα – Γιώργος, Γιαννούλα

Τα εγγόνια: Θάνος, Ηλιάνα