- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού από χιόνια σε κεντρικά σημεία της Φλώρινας (pics)

Εργασίες καθαρισμού από χιόνια κεντρικών εμπορικών οδών (Νικολάου Χάσου, Παύλου Μελά, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στεφάνου Δραγούμη κ.ά.), πάρκων, πλατειών και της λαϊκής αγοράς της Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τα συνεργεία του Δήμου Φλώρινας.

Με εντατικούς ρυθμούς και σύμμαχο την κατανόηση που επέδειξε η πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης επιτεύχθηκε η αποσυμφόρηση κεντρικών οδών από μεγάλες ποσότητες χιονιού και η απελευθέρωση σημαντικού αριθμού χώρων στάθμευσης. Ταυτόχρονα απομακρύνθηκε μεγάλη ποσότητα πάγου από τα παρακείμενα πεζοδρόμια προς αποφυγή ατυχημάτων από διερχόμενους πεζούς.

Η προσπάθεια καθαρισμού/απομάκρυνσης του χιονιού από τις κεντρικές οδούς και η διαπλάτυνση του οδοστρώματος από κεντρικές οδικές αρτηρίες θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμος Φλώρινας παρακαλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ενώ προτρέπει όσους καθαρίζουν τα πεζοδρόμια και τα αυτοκίνητά τους να μην πετούν το χιόνι στο δρόμο, αλλά προς τη μεριά του πεζοδρομίου, ώστε να διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων του Δήμου Φλώρινας και τις διαδικασίες απομάκρυνσης του χιονιού.

Ταυτόχρονα, παρακαλεί τους ιδιοκτήτες σταθμευμένων οχημάτων σε οδούς που πρόκειται να εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού από χιόνια, να συμμορφώνονται με τις εκάστοτε ανακοινώσεις και σημάνσεις του Δήμου Φλώρινας.

Ο Δήμος Φλώρινας υπενθυμίζει το τηλέφωνο επικοινωνίας για υποβολή αιτημάτων σχετικά με αποχιονισμό και αποπαγοποίηση, τo οποίo αναφέρεται  και στην ιστοσελίδα του (www.cityoflorina.gr):

Τηλεφωνικό κέντρο: 2385028682

Ο Δήμος Φλώρινας ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες του για την κατανόηση και ανταπόκριση τους.