- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Θέλω να συγχαρώ την αθλήτρια του Α.Ο.Φ. Νεφέλη Τίτα, για την εξασφάλιση συμμετοχής τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα περιποίει ιδιαίτερη τιμή για τον αθλητή που λαμβάνει μέρος σε αυτήν αλλά και για την χώρα που εκπροσωπεί.

Η χιονοδρομία είναι ένα αρκετά επίπονο και ταυτόχρονα συναρπαστικό άθλημα, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές στην περιοχή μας λόγω και των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στην Φλώρινα. Ως βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για την επιτυχία της Νεφέλης η οποία αναδεικνύει αφενός τα ιδιαίτερα χαρίσματα, τις προσπάθειες και τις δεξιότητες της στη χιονοδρομία, και αφετέρου την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Α.Ο.Φ Φλώρινας. Μια συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα, στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλους τους συντελεστές.

Σημαντικότατο μερίδιο ευθύνης για αυτήν την επιτυχία, ανήκει στον πάτερα και προπονητή Χρήστο Τίτα, ο οποίος έχει συμμετάσχει και ο ίδιος ως αθλητής σε Χειμερινές Ολυμπιάδες και τώρα θα δώσει το παρόν ως Ομοσπονδιακός προπονητής στους Δρόμους Αντοχής.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Νεφέλη και στον Χρήστο και τους εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες. Είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες για την χιονοδρομία της Φλώρινας θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ