- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Θέση εργασίας: Business Advisor (Contractor) Vodafone

Business Advisor (Contractor)

Posting Country:  Greece

Full Time / Part Time:  Full Time

ContractType:  Permanent

Στη Vodafone, πιστεύουμε πως όταν η ανθρωπότητα και η τεχνολογία συνεργάζονται, μπορούν να βρουν τις απαντήσεις και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους! Η τεχνολογία έχει τη δύναμη να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Αλλά είναι οι άνθρωποι που τη χρησιμοποιούν που κάνουν τη διαφορά!

Γι’ αυτό θέλουμε οι άνθρωποι μας να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να είναι ο εαυτός τους ώστε να συνεχίσουν να μας εμπνέουν, αλλά και να εμπνέονται από εμάς για να δημιουργήσουμε μαζί μια ψηφιακή κοινωνία ισότιμη και βιώσιμη για όλους!

Αν μπορούμε να συνδέουμε τη δύναμη μας με τη δύναμη της τεχνολογίας, μπορούμε να συνδέουμε όλους σε ένα καλύτερο μέλλον!

 

Περιγραφή ρόλου

Ως Business Advisor και μέλος της μεγαλύτερης ομάδας Β2Β πωλήσεων στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, δίνετε έμφαση στη παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης πελατών, προτείνοντας αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις σε κάθε επιχείρηση. Είναι απαραίτητη η προγενέστερη εμπειρία σε εξυπηρέτηση πελατών, καθώς ως Business Advisor, θα είστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους υπάρχοντες πελάτες, αλλά και πιθανούς μελλοντικούς πελάτες.

 

Οι αρμοδιότητές σας

 

Τι περιμένουμε από εσάς

 

Τι σας προσφέρουμε

 

Οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά της Vodafone. Όραμα μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να είναι ο εαυτός του εντός και εκτός της εταιρίας, να καινοτομεί και να αναπτύσσεται με ταχύτητα όπου και αν εργάζεται. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να κρατάμε κοντά μας εξαιρετικούς ανθρώπους!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: vasileios.nikolaou1@vodafone.com