- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το «τσιμπημένο» διπλό της Τσέλσι και το τελευταίο «χαρτί» της Γκάνα

Την 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ καταλαμβάνει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, η οποία οφείλει να ανακάμψει. Στο Κόπα Άφρικα, η Γκάνα παίζει τα… ρέστα της, κόντρα στις ανίσχυρες Κομόρες.

Bet365 στοίχημα: Διαβάστε τα πάντα για τη βετ365

  1. Γκάνα – Κομόρες (21:00)

H Γκάνα (0-1-1) βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο Κόπα Άφρικα και χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στις Κομόρες (0-0-2) για να πάρει τουλάχιστον την 3η θέση στον 3ο όμιλο και να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση που διεξάγεται στο Καμερούν. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι αδύναμοι και δεν έχουν σκοράρει ακόμα στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

➥Η Γκάνα έχει μπλέξει για τα καλά και η νίκη είναι μονόδρομος. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι αρκετή με ένα γκολ διαφορά στη μάχη για μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι ομίλων. Έτσι, θα κυνηγήσουμε τον άσο, στο -1.25 ασιατικό χάντικαπ, με απόδοση 1.75

  1. Μπράιτον – Τσέλσι (22:00)

Σε εξ αναβολής ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον φιλοξενεί την Τσέλσι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου μετά την εκτός έδρας ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται, πλέον, στην 3η θέση και το -13 από τους Πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στο αγγλικό Πρωτάθλημα έχουν μόλις μία νίκη (1-4-1). Η Μπράιτον τα πηγαίνει περίφημα, κατέχει την τιμητική 9η θέση και «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0).

➥Η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, για αυτό και το διπλό είναι«τσιμπημένο»και σε ελκυστική τιμή, την οποία και θα προτιμήσουμε. Διπλό με απόδοση 1.82.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*