- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Υγεία Φλώρινας – Τομοδιάγνωση»: Το νέο ιδιωτικό ακτινολογικό εργαστήριο που αλλάζει τα δεδομένα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

Η πρωτοβάθμια υγεία στην πόλη της Φλώρινας βρήκε στήριξη στο ιδιωτικό ακτινολογικό εργαστήριο «Υγεία Φλώρινας – Τομοδιάγνωση». Χθες πραγματοποιήθηκε αγιασμός στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της νεοσύστατης ιδιωτικής μονάδας ιατρικών απεικονίσεων, αλλάζοντας τα έως τώρα δεδομένα στον χώρο του ιδιωτικού φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας της περιοχής μας.

Με κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ελλείψεις της περιοχής στον τομέα της ιατρικής απεικόνισης, δημιουργήθηκε ένας χώρος με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και στελεχωμένος με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χωρίς να υπολείπεται της υψηλής αισθητικής, αλλά και της εύκολης πρόσβασης.

Με απόλυτη αίσθηση της ιατρικής ευθύνης και με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης, βασική επιδίωξη των δημιουργών του «Υγεία Φλώρινας – Τομοδιάγνωση» είναι να γίνει πράξη η φιλοσοφία ότι «η υγεία δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά δικαίωμα όλων».

Στο «Υγεία Φλώρινας – Τομοδιάγνωση» θα πραγματοποιούνται εξετάσεις Αξονικής Τομογραφίας, Μαγνητικής Τομογραφίας και Οστικής Πυκνομετρίας. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως η μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ και όλα τα λοιπά ταμεία.

Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. Υπεύθυνος ιατρός είναι ο ακτινοδιαγνώστης κ. Γρηγόρης Τερζής, που διαθέτει πολυετή εμπειρία και άριστη επιστημονική κατάρτιση.

 

Info

Υγεία Φλώρινας – Τομοδιάγνωση

Σιδηροδρομικού Σταθμού 6, Φλώρινα

Τηλέφωνο: 2385049020-8

www.ygeiaflorinas-tomodiagnosi.gr

e-mail: info@ygeiaflorinas-tomodiagnvosi.gr