- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου προς τον φαρμακοποιό Μηνά Αθανασίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν θερμά, τον φαρμακοποιό κ. Αθανασίου Μηνά, απόφοιτο του σχολείου μας, για τη σημαντική και ευγενική δωρεά υγειονομικού υλικού (μάσκες, αντισηπτικά, απολυμαντικά επιφανειών, βραχιόλια απολύμανσης για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και άλλα είδη) για τις ανάγκες της σχολικής μας κοινότητας.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας, η προσφορά του κ. Αθανασίου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το σχολείο μας, αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής του ευαισθησίας, μιας και συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της δημόσιας υγείας, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την ασφάλεια των μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Η έμπρακτη στήριξη, η αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον συμπολιτών μας για τις ανάγκες του σχολείου αποτελούν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών της σχολικής καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου