- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κοπή βασιλόπιτας και παρουσίαση βιβλίου από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν. Φλώρινας (video, pics)

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν το βράδυ της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Φλώρινας, στην Ταράτσα του ξενοδοχείου «Λύγκος», ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε το βιβλίο της αντιπροέδρου Μάγδας Μάγγου – Τέγου με τίτλο «Γιαγιά πες μας ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους».

Τους παρευρισκόμενους καλοσώρισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνα Πουλπούλογλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχιμανδρίτης Θεωνάς Αθανασιάδης, ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, η αντιδήμαρχος Φλώρινας Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γιώργος Λυγούρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Άμπας και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ιωακειμίδης.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Νώτας και ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου Νίκος Οικονόμου.

Ξεχωριστό χρώμα στην όλη εκδήλωση έδωσε η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Γκιουλέκα.