- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στο 2ο Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας Παμπαίδων – Παγκορασίδων (pics)

Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Γρεβενών διοργάνωσε με επιτυχία στις 19 και 20 Φεβρουαρίου το 2ο Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας Παμπαίδων Παγκορασίδων (U12). Το Σάββατο έλαβε χώρα το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) και την Κυριακή η ειδική για την προ αγωνιστική κατηγορία μικτή χάραξη Combi. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και συμμετείχαν περίπου 75 αθλητές από τα 11 σωματεία της Βορείου Ελλάδας. Οι αγώνες έγιναν κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με (6) αθλήτριες. Παρά τις απουσίες στην ομάδα οι αθλήτριες του Συλλόγου πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα και πήραν πολύτιμους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά είχαμε για combi και γιγαντιαίο αντίστοιχα: Πετρίδου Βαλεντίνη (11, 9), Σβάρνα Κατερίνα (DNS, 7), Χρήστου Έρρικα (20, 18), Σιάμκουρη Σοφία (22, 16), Ολυμπίσιου Δανάη (29, 24), Ολυμπίσιου Ίριδα (31, 29).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους γονείς τους και τον προπονητή Σιάμκουρη Αλέξανδρο. Επίσης εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Χ.Κ. Ανηλίου στις 24-25 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων www.eoxa.gr

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος