- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στο Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας Παμπαίδων Παγκορασίδων

Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Γρεβενών διοργάνωσε με επιτυχία στις 5 και 6 Φεβρουαρίου το Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας Παμπαίδων Παγκορασίδων (U12). Το Σάββατο έλαβε χώρα το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) και την Κυριακή η ειδική για την προ αγωνιστική κατηγορία, μικτή χάραξη Combi. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και συμμετείχαν περίπου 60 αθλητές από τα σωματεία της Βορείου Ελλάδας.

Αν και οι περιορισμοί της πανδημίας επηρέασαν τόσο την συμμετοχή όσο και τα αποτελέσματα, οι αγώνες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον του Αλπικού. Ο καλός καιρός βοήθησε στην διεξαγωγή ενός υποδειγματικού αγώνα και τις δύο μέρες.

Η προαγωνιστική ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με (6) αθλήτριες. Παρά τις απουσίες στην ομάδα, οι μικρές αθλήτριες του Συλλόγου πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, με θέσεις στην 6αδα και τις περισσότερες στην πρώτη 15αδα της κατάταξης. Οι περισσότερες αθλήτριες πήραν πολύτιμους βαθμούς που θα τις βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά είχαμε για combi και γιγαντιαίο αντίστοιχα: Πετρίδου Βαλεντίνη (5,3) Σβάρνα Κατερίνα (7, 7) Σιάμκουρη Σοφία (12, 8), Χρήστου Έρρικα (17, 13), Ολυμπίσιου Δανάη (19, 20), Ολυμπίσιου Ίριδα (24, 21).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στις μικρές αθλήτριες, τους γονείς τους και τον προπονητή Σιάμκουρη Αλέξανδρο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων www.eoxa.gr

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος