- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δείτε τις τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στη Φλώρινα – Τι πληρώνουμε και πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα υποχρεωτικό πάγιο έξοδο για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων. Πέρα από όλα τα άλλα έξοδο ενός αυτοκινήτου, όπως τα τέλη κυκλοφορίας, τα έξοδα για καύσιμα, κτέο, συντήρηση, οι οδηγοί πρέπει να υπολογίζουν και το ετήσιο κόστος ασφάλισης.

Σε συνεργασία με το asfaleies24.gr, ένα από τα κορυφαία online ασφαλιστικά πρακτορεία με δυνατότητα σύγκρισης τιμών και προσφορών σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες,καταγράψαμε τις μέσες τιμές ασφάλισης στην περιοχή μας, όπως αυτές διαμορφώνονται αυτήν την εποχή καθώς επίσης και τι μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Μέση τιμή ασφάλισης στη Φλώρινα

Σύμφωνα με το asfaleies24.gr, η μέση τιμή ασφάλισης για βασική ασφάλεια αυτοκινήτου – δηλαδή την ελάχιστη υποχρεωτική από το νόμο, διαμορφώνεται στα 121€ το έτος, συμπεριλαμβανομένου τις εξτρά παροχές όπως η οδική βοήθεια, η νομική προστασία, η θραύση κρυστάλλων και το προσωπικό ατύχημα.

Χονδρικά, η απλή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για την περιοχή μας ξεκινάει από περίπου 65€ το χρόνο, για ένα καινούργιο αυτοκίνητο διετίας και οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος.

Το κόστος ασφαλίστρου καθορίζεται από μια σειρά παραγόντων, όπως τα στοιχεία του οδηγού (ηλικία, έτη διπλώματος, ζημιές στο παρελθόν, κ.α.), τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου (μοντέλο, μάρκα, έτη, ζημιές, κυβικά, κ.α.) καθώς και από τον νομό της μόνιμης έδρας.

Χαρακτηριστικά, η επαρχία έχει πάντα χαμηλότερα ασφάλιστρα έναντι των μεγάλων αστικών κέντρων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, καθώς οι δείκτες ατυχήματος και ζημιών είναι πολύ μικρότεροι.

Τέλος, αν επιλέξετε μια ασφάλεια με εξτρά καλύψεις όπως κάλυψη για φωτιά ή κλοπή ή ακόμα και μικτή ασφάλεια, τότε το κόστος θα ανέβει αναλογικά.

Πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Είτε θέλετε να ασφαλίσετε το όχημά σας για τη Φλώρινα είτε για οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας, η καλύτερη τακτική για εξοικονόμηση χρημάτων είναι πάντα να κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων σε αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες.

Επειδή όμως αυτό είναι χρονοβόρο  – σκεφθείτε να κάνατε χειροκίνητη αναζήτηση σε 27+ ιστοσελίδες ασφαλιστικών – το asfaleies24.grσας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα αυτόματα!

Εσείς απλά εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία τιμολόγησης, όπως τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος και η πλατφόρμα της ιστοσελίδας σας επιστρέφει άμεσα τιμές και παροχές σε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες!

Έτσι εσείς με μια κίνηση μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές, να επιλέξετε τη φθηνότερη και φυσικά να εξοικονομήσετε δεκάδες ευρώ από την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας!

Το asfaleies24.grπροσφέρει την συγκεκριμένη υπηρεσία τόσο για να βρείτε φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου όσο και για να συγκρίνετε τιμές και να βρείτε οικονομικά ασφάλιστρα για ασφάλεια μηχανής, φορτηγού, αγροτικού καθώς ακόμα και ασφάλεια για οχήματα ταξί!

Πως να ξεκινήσετε για να συγκρίνετε τιμές και να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr για ασφάλεια αυτοκινήτου εδώ και εισάγετε τα στοιχεία που σας ζητάει η πλατφόρμα. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία , ώστε η αίτηση ασφάλισης να είναι ολοκληρωμένη και να γίνει άμεσα αποδεκτή, εφόσον προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της ασφάλισης, από την ασφαλιστική εταιρεία.

Αν θέλετε μόνο να συγκρίνετε τιμές για μελλοντική χρήση, εισάγετε τα βασικά στοιχεία όπως ημερομηνία γέννησης, έτη διπλώματος καθώς και χαρακτηριστικά οχήματος και προχωρήστε στην συγκριτική τιμολόγηση.

Εκεί θα σας εμφανιστούν τα αποτελέσματα από όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες και μπορείτε να κάνετε τόσο σύγκριση τιμών όσο και σύγκριση παροχών και καλύψεων, για να επιλέξετε την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

 Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία, βλέποντας τα στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνσης στο google εδώ.