- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δύο μετάλλια για την Ακαδημία Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο 2ο Ε3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Α14 – Κ 14). Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Καστοριά 26-27/03/2022 και πήραν μέρος 4 αθλητές από τον σύλλογό μας.

Συγχαρητήρια στον Νικόλα Δανιηλίδη που κατετάγη στην 3η θέση παίζοντας σε 64 αρι ταμπλό στην κατηγορία Α14 και στην Σοφία Δανιηλίδου που κατέκτησε και αυτή την 3η θέση στην κατηγορία Κ14. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο και στους άλλους δυο αθλητές μας Πετρίδου Βικτώρια και Δανιηλίδη Ανδρέα που τόλμησαν να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη για αυτούς ηλικιακή κατηγορία κατακτώντας μάλιστα η Βικτώρια και μια νίκη.

Συγχαρητήρια, επίσης και στους δυο προπονητές της ομάδος Γυφτοπούλου Φανή και Κουτσοτόλη Βασίλη που όλα αυτά τα χρόνια πάντα κοντά στους αθλητές, έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή υποδομή προσφέροντας πολύ σημαντικό έργο αξιοποιώντας τη μόρφωση την εμπειρία και την τεχνική τους κατάρτιση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών στο δύσκολο αυτό χώρο του τένις.

Για μια ακόμη φορά η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού ξεχώρισε με τις διακρίσεις της , παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που δυσχέραιναν το προπονητικό της έργο και αυτόν τον χειμώνα στην πόλη μας.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.