- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχε στην άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (pics)

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας μετά από πρόσκληση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φλώρινας συμμετείχε με πενταμελή ομάδα διασωστών στην άσκηση ετοιμότητας με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ».

Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε την διάσωση εγκλωβισμένων ατόμων λόγο κατάρρευσης δομικών στοιχείων κτηρίου συνεπεία ισχυρής σεισμικής δόνησης και την κατάσβεση πυρκαγιάς.

Η συμμετοχή εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας σε ασκήσεις και εκπαιδεύσεις με το προσωπικό κρατικών υπηρεσιών μας δίνει την δυνατότητα να επιχειρούμε συντονισμένοι για το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα μας γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας εκφράζουμε τις ευχαριστίες προς τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας, Πύραρχο Κων/νο Μαυροματίδη, τον Διοικητή Π.Υ. Φλώρινας, Αντιπύραρχο Ιωάννη Μιαούλη, καθώς επίσης και σε όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση που μας δείχνουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β. ΚΟΪΔΗΣ