- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι δέκα top λαμπάδες για το 2022

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι superheroes με τις πριγκίπισσες και τους δεινόσαυρους; Είναι τα φετινά trends για τις πασχαλινές λαμπάδες που σίγουρα  θα αγαπήσουν βαφτιστήρια αλλά και αγαπημένα σας πρόσωπα

Οι καλύτερες λαμπάδες 

Η “μάχη” για την εύρεση της τέλειας λαμπάδας έχει ξεκινήσει και πολλοί είστε ακόμη στην αφετηρία και αναρωτιέστε ποια λαμπάδα πρέπει να αγοράσετε. Εμείς συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες προτάσεις για λαμπάδες,  για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Και καλή Ανάσταση!

Μονόκερος

Το πιο δυνατό trend φέτος, είναι η λαμπάδα Μονόκερος. Για τα κορίτσια που λατρεύουν το μυθικό μονόκερο υπάρχει μια τεράστια γκάμα σε λαμπάδες με μονόκερους σε όλα τα μεγέθη και χρώματα! Μονόκεροι λούτρινοι με ροζ χαίτη και χρωματιστά  πον πον, διακοσμητικά δωματίου με πρωταγωνιστή ένα μονόκερο με glitter ή μια λαμπάδα με ζωγραφισμένο μονόκερο. Ίσως το πιο λαμπερό αξεσουάρ για το βράδυ της Ανάστασης.

Spiderman

Αν το βαφτιστήρι, ο κολλητός ή ο κουμπάρος έχουν τρέλα με τους super ήρωες, τότε μια λαμπάδα Spiderman θα γίνει το must αξεσουάρ για τη βραδιά της Ανάστασης. Οι επιλογές σας είναι πολλές καθώς θα βρείτε από action φιγούρες μέχρι διακοσμητικά για το δωμάτιο με τον Spiderman σε πολλές εκδοχές.

Έλσα Frozen

Το “Frozen” της Disney  είναι από τις πιο γνωστές ταινίες animation και η ξανθιά πριγκίπισσα Έλσα είναι από τις πιο αγαπητές ηρωίδες του μουσικού παραμυθιού. Η  Έλσα δε θα μπορούσε να λείπει από τις top προτιμήσεις για παιδικές λαμπάδες. Αναζητήστε μια λαμπάδα Έλσα είτε σε μορφή κούκλας είτε λούτρινου παιχνιδιού και δείτε τα πιο φωτεινά χαμόγελα από τις μικρές θαυμάστριες του Frozen.

Δεινόσαυρος

Μπορεί ο T-Rex και οι υπόλοιποι δεινόσαυροι να έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια, όμως θα κάνουν επίσημη εμφάνιση τη νύχτα της Ανάστασης πάνω σε λαμπάδες. Και εδώ οι επιλογές σε σχέδια είναι αρκετές καθώς υπάρχουν χαριτωμένοι λούτρινοι δεινόσαυροι, ξύλινοι με χαραγμένο το όνομα της αρεσκείας σας, ακόμα και 3D λαμπάδα σε σχήμα δεινόσαυρου!

Μπαλαρίνα

Οι λαμπάδες με διακοσμητικά από μπαλαρίνες είναι διαχρονικές, όμορφες και σίγουρη επιλογή για όσους λατρεύουν το χορό. Μπαλαρίνες από πορσελάνη με φτερωτές φούστες, πάνινες μπαλαρίνες για πιο μικρές ηλικίες ακόμη και παπούτσια πουέντ-μπρελόκ, συνθέτουν μια μεγάλη γκάμα από λαμπάδες με θέμα τις μπαλαρίνες.

Πέππα το γουρουνάκι

Η παιδική σειρά “Πέππα το Γουρουνάκι” είναι πολύ δημοφιλής στις μικρές ηλικίες. Επομένως μια λαμπάδα Πέππα θα αγαπηθεί σίγουρα από τα πιο μικρά μέλη της οικογένειας. Μία σίγουρη και διαχρονική επιλογή είναι οι λαμπάδες με λούτρινο παιχνίδι Πέππα ή ακόμα και με τον αδελφό της Τζώρτζ.

Lego

Τα διάσημα τουβλάκια Lego συναρπάζουν όλες τις ηλικίες! Παρόλα αυτά η φετινή χρονιά ανήκει αποκλειστικά στα Lego Ninjago, με πολλές επιλογές σε λαμπάδες που κοσμούνται από τους ήρωες της σειράς. Με τα Lego η περιπέτεια δεν τελειώνει ούτε στην Ανάσταση!

Ραπουνζέλ

Άλλη μία πριγκίπισσα της Disney, η Ραπουνζέλ, είναι γνωστή για τα μακριά μαλλιά της, που τη βοήθησαν να δραπετεύσει από το πύργο που ήταν φυλακισμένη. Η μακρυμαλλούσα ηρωίδα είναι μία ακόμη πρόταση για κοριτσίστικη λαμπάδα όπου η Ραπουνζέλ – και τα μαλλιά της  – κοσμούν με τον πιο παραμυθένιο τρόπο τις λαμπάδες.

Πιτζαμοήρωες

Ο Κάτμποϊ, η Ολέτ και ο Γκέκο είναι η παρέα των Πιτζαμοηρώων που προστατεύει την πόλη της και μπλέκεται στις πιο αστείες περιπέτειες. Οι Πιτζαμοήρωες είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες επιλογές για λαμπάδες, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Θα βρείτε από φιγούρες δράσης μέχρι λούτρινα παιχνίδια και αξεσουάρ.

Γοργόνα

Με χρώματα που παραπέμπουν στο γαλάζιο της θάλασσας, η λαμπάδα με θέμα τη Γοργόνα θα σας ταξιδέψει ως τα βάθη του ωκεανού. Από τις πιο όμορφες προτάσεις είναι γοργόνες με κοχύλια στα μαλλιά και πολύχρωμες ουρές, λαμπάδα γοργόνα με πούλιες ακόμη και ξύλινη γοργόνα με γκλίτερ.