- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμμετοχή του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας στην εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας

Το Ν. Τ. της ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετέχει στην δράση που διοργανώνει, Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, «Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου», αλλά και με τις Κοινότητες Αμμοχωρίου, Κλεινών, Μελίτης, Περάσματος και Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν πέντε (5) ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Φλώρινα και στις παραπάνω Κοινότητες, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους πολίτες να

Οι ημέρες και οι χώροι διεξαγωγής των αιμοδοσιών είναι οι εξής:

Τρίτη 8 Μαρτίου: Φλώρινα, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου

Τετάρτη 9 Μαρτίου: Κ. Κλεινές, πρώην Ιατρείο

Πέμπτη 10 Μαρτίου: Αμμοχώρι, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Κοινότητας

Παρασκευή 11 Μαρτίου: Μελίτη, Κοινότητα

Σάββατο 12 Μαρτίου: Πέρασμα, πρώην Δημαρχείο

Ώρες αιμοληψιών: Από τις 9.00 έως τις 13.00.

Για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των αιμοδοσιών, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν, εάν το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση https://forms.gle/wuMovyahJtYRFH3D9. Εάν αντιμετωπίζουν δυσκολία ως προς τη συμπλήρωσή της, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6970716108 ή να προσέλθουν απευθείας τη μέρα της αιμοδοσίας.

Οι Εθελοντές Αιμοδότες εξασφαλίζουν σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τους ίδιους και για τους οικείους τους, τόσο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όσο και από τον Δήμο Φλώρινας.

Οι αιμοληψίες θα διεξαχθούν αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας, πληροφορίες παρέχονται από το αρμόδιο Τμήμα του Νοσοκομείου Φλώρινας, στο τηλ. 2385045266.

Εσύ ήξερες ότι μετά την αιμοδοσία, ο οργανισμός σου έχει την καταπληκτική ικανότητα να αντικαταστήσει τα κύτταρα και τα υγρά που έχουν απολεσθεί με νέα Υγιή;;;; 

Καλούμε τα μέλη όλων των Πρωτοβάθμιων Συμβουλίων τους φίλους και γνωστούς, να συμμετέχουν στη δράση!!!

Προσφέρουμε ΑΙΜΑ, χαρίζουμε ΖΩΗ!

 Δίνουμε πέντε λεπτά από τη ζωή μας!!!