- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διακοπή κυκλοφορίας στη διαδημοτική οδό Άνω Υδρούσας – Νυμφαίου

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Α. Έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 9,10,44,47,48 και 52 του Ν. 2696/99 (Κ.Ο.Κ.) μας τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

β) Την υπ’ αριθ. 6028/22/702996 από 03-04-2022 αναφορά-πρόταση του Τ.Τ. Φλώρινας.

Β. Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, λόγω κατολίσθησης ολόκληρου του οδοστρώματος, καθιστώντας την οδό ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ 1ο

– Την απαγόρευση κυκλοφορίας στην στη διαδημοτική οδό Άνω Υδρούσας – Νυμφαίου από σήμερα (03-04-2022) και έως την 23:59 ώρα της 05-04-2022.

ΑΡΘΡΟ 2ο

– Οι Δήμοι Φλώρινας & Αμυνταίου παρακαλούνται για την ΑΜΕΣΗ διακοπή της κυκλοφορίας στην προαναφερόμενη οδό, με την ΑΜΕΣΗ τοποθέτηση σταθερών εμποδίων και πινακίδων σήμανσης για την έγκαιρη προειδοποίηση των χρηστών της οδού καθώς και την έκδοση απόφασης μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας για όλο το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση της οδού.

– Επίσης προτείνεται η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων εντός της πόλεως Φλώρινας, ότι η οδός προς Νυμφαίο είναι ΚΛΕΙΣΤΗ, για την έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

ΑΡΘΡΟ 3ο

– Τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας θα ισχύουν από την έκδοση της απόφασης, την τοποθέτηση σήμανσης και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής