- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εννέα μετάλλια για τον Α.Σ. «Φίλιππο» Αμυνταίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων και Κορασίδων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον σύλλογο μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων Α’, Παίδων Β’, Κορασίδων Α’ και Κορασίδων Β’, με την κατάκτηση εννέα (9) μεταλλίων από αθλητές/τριες του συλλόγου μας. Η ανωτέρω διοργάνωση, διεξήχθη στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 2/3 Απριλίου 2022 στο Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την συμμετοχή εξήντα (60) συλλόγων και τετρακοσίων είκοσι (420) αθλητών. Η ανωτέρω διοργάνωση, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο με την ευθύνη των αγώνων να την έχει το αθλητικό σωματείο Αρίσταρχος Κοζάνης και πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης.

Οι αθλητές/τριες του Συλλόγου μας που διακρίθηκαν είναι εξής:

  1. Βαλεντίνος Σεϊρανίδης στα 30 κιλά – 1η θέση
  2. Γεώργιος Καλόγηρος στα 38 κιλά – 1η θέση
  3. Θεόδωρος Ποσνακίδης στα 42 κιλά – 1η θέση
  4. Ιωάννης Κατρανίδης στα 55 κιλά – 1η  θέση
  5. Λιόβα Γιουμουκιαν στα 55 κιλά – 1η θέση
  6. Ζηνοβία Φενερίδου στα 52 κιλά – 2η θέση
  7. Βασίλειος Καρυπίδης στα 60 κιλά – 2η θέση
  8. Παύλος Αϊδινίδης στα 42 κιλά – 3η θέση
  9. Μαρία Δεληγιώργη στα 63 κιλά – 3η θέση

Επίσης ο σύλλογος μας, μεταξύ των εξήντα (60) συλλόγων που συμμετείχαν κατέκτησε την 1η θέση Πανελληνίως ως ο σύλλογος με τις περισσότερες διακρίσεις σε αθλητές/τριες μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά μας για τις διακρίσεις τους, καθώς και πολλά συγχαρητήρια και στα παιδιά που δεν κατάφεραν κάποια διάκριση αλλά προσπάθησαν και πάλεψαν άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα γιατί ξόδεψαν χρόνο και ψυχή.