- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Μελίτης προς το ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας

Την Πέμπτη 14/04/2022 εκπρόσωποι των μαθητών κα των μαθητριών του Γυμνασίου Μελίτης με την συνοδεία της Διευθύντριας και εκπαιδευτικού-εκπροσώπου του Συλλόγου των Διδασκόντων επισκέφθηκαν το ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης) Φλώρινας στο πλαίσιο δράσεων προσφοράς και κοινωνικής ευαισθητοποίησης του σχολείου και παρέδωσαν χειροποίητες μαθητικές δημιουργίες σε μια συμβολική κίνηση αλληλογνωριμίας και μιας πρώτης επαφής με την συγκεκριμένη δομή και το έμψυχο δυναμικό της.

Το επιστημονικό προσωπικό και τα παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ μας υποδέχθηκαν θερμά, μας ενημέρωσαν διεξοδικά για το πολύπλευρο και σπουδαίο, κατά την εκτίμησή μας, έργο που επιτελείται στο ίδρυμα, καθώς και για την πορεία των παιδιών και μας ξενάγησαν στους χώρους (Φυσικοθεραπευτηρίων, Λογοθεραπείας, Εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, κ.ά) μέσα σε ένα θερμό κλίμα φιλοξενίας. Οι εκπρόσωποι των μαθητών του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε προσωπική επαφή με τα παιδιά του Κέντρου, αλλά και να ενημερωθούν πλήρως για το έργο του ΚΕΦΙΑΠ, να γνωρίσουν τους επιστήμονες της συγκεκριμένης δομής και να μιλήσουν για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση και όλο το άρτια καταρτισμένο Επιστημονικό Προσωπικό για την φιλοξενία, την ενημέρωση και την καλή του διάθεση να απαντήσει στα ερωτήματά μας.

Θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Παπούλκα Χρήστο, ο οποίος αφιερώνοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του μας τίμησε με την παρουσία του και, συμμετέχοντας στην ξενάγησή μας στους χώρους του κτιρίου, μας ενημέρωσε διεξοδικά για λειτουργικά, διοικητικά, κτιριακά και άλλα θέματα μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό για όλους.

Για την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Μελίτης
Η Διευθύντρια
Χρυσοχοΐδου Ιωάννα