- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Και το Πάσχα καθαρίΖΟΥΜΕ, φροντίΖΟΥΜΕ τον τόπο μας»: Ξεκίνησε η διήμερη εθελοντική δράση καθαρισμού (pics)

Με πρωτοφανή συμμετοχή και εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η σημερινή εθελοντική δράση καθαρισμού που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Φλώρινας με το Γραφείο Εθελοντισμού.

Περισσότεροι/ες από 70 μαθητές/τριες με την συνοδεία των εκπαιδευτικών τους και την παρουσία εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού καθώς και της Π.Ε. Φλώρινας έδρασαν και καθάρισαν χώρους της Φλώρινας.

Καθαρίστηκαν με μεράκι και φροντίδα όλος ο χώρος πέριξ του κτηρίου της ΠΕ Φλώρινας, ο Σιδηροδρομικός Σταθμός και το τελωνείο της πόλης.

Στη δράση συμμετείχαν τα υπέροχα και φιλότιμα παιδιάτου 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Φλώρινας, του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φλώρινας.

Πριν την έναρξη της εθελοντικής δράσης, στην είσοδο της ΠΕ Φλώρινας τους μαθητές καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν για την συμμετοχή τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κος Σωτήρης Βόσδου, ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλης Γιαννάκης, ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου κος Μιχάλης Χάτζιος και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευγενία Μαρνέρη.

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους:

Δεν ΞΕΧΝΑΜΕ!

Το διήμερο εθελοντικού καθαρισμού με τίτλο«Και το Πάσχα καθαρίΖΟΥΜΕ, φροντίΖΟΥΜΕ τον τόπο μας», ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με νέο ραντεβού το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 09:30′ στην αρχή του ποδηλατόδρομου της οδού Μοναστηρίου και στους χώρους πέριξ του ΔΑΚ Φλώρινας.

Σας περιμένουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Δυναμώνουμε το εθελοντικό κίνημα του τόπου μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καθαρίΖΟΥΜΕ, φροντίΖΟΥΜΕ τον τόπο μας.

Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της Φλώρινας.

Συμμετέχουμε!

Κάνουμε ΠΡΑΞΗ την αγάπη μας για τη Φλώρινα!