- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στην απεργιακή συγκέντρωση

Το Ν. Τ. της ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Φλώρινας, το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Φλώρινας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών και Χωματουργικών Μηχανημάτων Φλώρινας, συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΣΕ την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας με βασικά θέματα την ΑΚΡΙΒΕΙΑ, την ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ, την ΑΝΕΡΓΙΑ, την ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ και τους χαμηλούς ΜΙΣΘΟΥΣ.

Δώδεκα χρόνια όλοι οι εργαζόμενοι του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, αποτελούν θύματα των μνημονικών πολιτικών από την κατακρεούργηση των δικαιωμάτων τους, τις μειώσεις των μισθών των, την πλήρη εξαθλίωση.

Σήμερα η κυβέρνηση ισχυριζόμενη ότι δήθεν βγήκαμε από τα μνημόνια συνεχίζει να διαμελίζει τους εργαζόμενους και αντί να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση της Ακρίβειας στοχοποιεί τον Πόλεμο της Ουκρανίας, για να αποποιηθεί τις δικές της ευθύνες και να συνεχίσει την αντεργατική και νεοφιλελεύθερη πολιτική της .

Φτάνει πια!!!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους πολίτες, τους συνταξιούχους, τους συλλόγους, τους φοιτητές, τους φίλους και τις φίλες, να δώσουν μαζικά το «παρών» στην Απεργία!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

να βροντοφωνάξουμε από την Πλατεία Γ. Μόδη της ακριτικής πόλης της Φλώρινας, την Τετάρτη στις 6 του Απρίλη 2022.

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!»