- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πασχαλινές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου Φλώρινας (video, pics)

Κοινές επισκέψεις, ενόψει της εορτής του Πάσχα, πραγματοποίησαν την Μ. Τρίτη ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Π. Νώτα, Ν. Γρηγοριάδη, Κ. Σακουλέβα, Σ. Φουδούλη – Τζώτζη.

Αρχικά επισκέφτηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) όπου και αντάλλαξαν ευχές με τους ωφελούμενους και το προσωπικό της δομής, μοιράζοντας συμβολικά δώρα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, όπου τους υποδέχτηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου.

Αμέσως μετά, μετέβησαν στο Φυλάκιο Νίκης για ανταλλαγή ευχών με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες του Φυλακίου, παρουσία και του Διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχη Αναστασίου Αποστολίδη και εν συνεχεία και στο Τελωνείο Νίκης.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας με ανταλλαγή ευχών και προσφορά δώρων στα φιλοξενούμενα παιδιά, καθώς και στο προσωπικό και στα μέλη της διοίκησης.