- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων στην πόλη της Φλώρινας κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις περιφοράς του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμονα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Έχοντας υπόψη:

α) Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.) και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή πραγματοποίηση της εν θέματι εκδήλωσης.

β) Την υπ’ αριθ. 6028/22/829086 από 19-04-2022 αναφορά του Τ.Τ. Φλώρινας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΟ 1°

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης καθώς και τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας παντός οχήματος κατά την περιφορά του Επιταφίου του Ι.Μ.Ν. Φλώρινας κατά τις ώρες 18:00′ έως 23:00′ της 22-04-2022, στις παρακάτω οδούς της πόλεως:

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα υπηρεσιακά ή άλλου είδους οχήματα έκτακτης ανάγκης.

ΑΡΘΡΟ 2°

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων του Τ.Τ. Φλώρινας.

ΑΡΘΡΟ 3ο

Η απόφαση των προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας θα ισχύουν από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων.

ΑΡΘΡΟ 4°

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής