- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου επισκέφτηκε στο γραφείο του,την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ο Επιχειρησιακός Υπεύθυνος Δικτύων & ΣΥΖΕΥΞΙΣ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Καραθανάσης, προκειμένου να τον ενημερώσει για το πρόγραμμα Σύζευξις ΙΙ, το οποίο υλοποιεί η Κ.τ.Π. Α.Ε, στα πλαίσια του οποίου η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας παρέλαβε 48 κινητά τηλέφωνα τύπου “smartphone”. Τα κινητά αυτά έρχονται να προστεθούν στα 11 που έχουν ήδη παραδοθεί και διανεμηθεί σε Υπηρεσίες  της Π.Ε. Φλώρινας.

Όλες οι παραπάνω συνδέσεις,  περιλαμβάνουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS προς κινητά και σταθερά εντός φορέων του δικτύου «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ» και προπληρωμένο χρόνο ομιλίας σε κινητά και σταθερά εκτός Σύζευξις.

Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί μια εσωτερική επικοινωνία εντός του  «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ», εντελώς δωρεάν, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση στις τηλεπικοινωνιακές δαπάνες του Δημοσίου.

Επιπλέον, ο κ. Καραθανάσης ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχηγια την τεχνική μελέτη, βάση της οποίας προβλέπεται η παροχή ασύρματου ίντερνετ (WiFi) σε όλους τους ορόφους και τις Υπηρεσίες  του Διοικητηρίου Φλώρινας, για υπαλλήλους και κοινό/πολίτες.

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στοχεύουν στην αξιοποίηση στο έπακρο των  δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία για όλες τις υπηρεσίες και τα στελέχη της Περιφέρειας, με τελικό όφελος την παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες.