- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σεμινάριο μηχανικών για την στεγαστική συνδρομή

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022, διαδικτυακό σεμινάριο, ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, το οποίο είχε σκοπό την ενημέρωση των ιδιωτών μηχανικών που εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Φλώρινας, στην διαδικασία για την στεγαστική συνδρομή.

Η ενημέρωση αφορούσε την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και φακέλων, από τους πολίτες, με τη συνδρομή ιδιωτών μηχανικών, προς τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος(Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) οι οποίοι δικαιούνται στεγαστική συνδρομή, λόγω των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός της 9ης Ιανουαρίου 2022.

Στην διάρκεια των δύο ωρών της τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκαν διαδικαστικές και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις της υπηρεσίας ως προς το περιεχόμενο των φακέλων και των αιτήσεων, καθώς επίσης δόθηκαν διευκρινήσεις σε ζητήματα σχετικά με την ορθότερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν πάνω από είκοσι μηχανικοί, ενώ συντονίστρια ήταν η κ. Κλεάνθη Μαρία, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και εισηγητές ήταν στελέχη-μηχανικοί της Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.