- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για τη στελέχωση των ασθενοφόρων του Νομού Φλώρινας

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με τον υπουργό κ. Θανάση Πλεύρη, καθώς και με το διευθυντή του υπουργικού γραφείου κ. Δημήτρη Κοντό.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η κάλυψη με επιπρόσθετο προσωπικό των ασθενοφόρων της Φλώρινας ώστε να αυξηθούν οι βάρδιες και να υπάρχει καλύτερη κάλυψη των περιστατικών διακομιδής ασθενών. Ο βουλευτής εξήγησε στον κ. υπουργό πως η έλλειψη προσωπικού για τη λειτουργία των ασθενοφόρων, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών της περιοχής. Ο υπουργός διαβεβαίωσε το βουλευτή πως θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό μέσω της διαδικασίας πρόσληψης επικουρικού προσωπικού που έχει ήδη δρομολογήσει. Στη συνέχεια συζητήθηκαν άλλα θέματα που αφορούν στις δομές υγείας στο Νομό Φλώρινας.

Για άλλη μια φορά ο κ. υπουργός διαβεβαίωσε πως η Φλώρινα βρίσκεται στην πρώτη προτεραιότητα στήριξης από την κυβέρνηση σε θέματα υποδομής, εξοπλισμού, αλλά και στελέχωσης με υγειονομικό προσωπικό.