- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το ελκυστικό διπλό της φορμαρισμένης Νότιγχαμ και ένα ειδικό στο Μιλάνο

Για τα δεδομένα της ημέρας, το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι μεγάλο και η δράση συνεχίζεται. Στην Τσάμπιονσιπ, η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να διατηρήσει τη θέση της στα μπαράζ ανόδου, αντιμετωπίζοντας τη Λούτον εκτός έδρας. Στην Ιταλία, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου κορυφώνεται με την πρωτοπόρο Μίλαν να παίζει με την Τζένοα (η 2ηΊντερ αντιμετωπίζει στην Τοσκάνη την Τζένοα.

Όσα πρέπει να γνωρίζετεγια την bet365

  1. Λούτον – ΝότιγχαμΦόρεστ (14:30)

Σπουδαίο ματς στην Τσάμπιονσιπ. Η εκπληκτική και 4η ΝότιγχαμΦόρεστ δοκιμάζεται στην έδρα της 5ης Λούτον. Οι δύο ομάδες θέλουν να παραμείνουν μέχρι το τέλος στα μπαράζ ανόδου, ενώ η Νότιγχαμ έχει ελπίδες ακόμα και για τη 2η θέση, ούσα στο -6 από την Μπόρνμουθ.

➥ Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5 σερί νίκες και 10 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα (7-3-0). Ποντάρισμα στο διπλό σε απόδοση 2.60.

  1. Μίλαν – Τζένοα (22:00)

Η Μίλαν έχει δύο διαδοχικές ισοπαλίες και βρίσκεται, πλέον, μόλις στο +2 από τη 2η Ίντερ, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο. Η Τζένοα μετράει μόλις 2 νίκες στη σεζόν, αλλά απέχει μόλις ένα «τρίποντο» από τη 17η Κάλιαρι, η οποία σώζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

➥ Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν προβληματική αγωνιστική συμπεριφορά εσχάτως, αλλά κόντρα στους Γενοβέζους είναι το φαβορί και θα πατήσουν πολλές φορές μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Επιλέγουμε ειδικό στοίχημα και τον καταλογισμό πέναλτι στο ματς (ας καταλογιστεί και υπέρ της Τζένοα), σε απόδοση 2.80.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα