- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βανδαλισμό της «Γωνιάς Μνήμης» καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται σε αμήχανη θέση, αναγκαζόμενος να καταδικάσει απερίφραστα και να καυτηριάσει τη μέγιστη ασέβεια προς όλους εμάς τους Υγειονομικούς αλλά κυρίως τους ΗΡΩΕΣ συναδέρφους που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή! Είτε αντιμετωπίζοντας σχεδόν άοπλοι (προ εμβολιασμών) τον ύπουλο «εχθρό» (Covid 19), είτε έχοντας χτυπηθεί από άλλα παθολογικά αίτια με αποτέλεσμα να «φύγουν» όντας εν ενεργεία υπάλληλοι, πολύ πριν συμπληρώσουν το μέσο όρο προσδόκιμου επιβίωσης.

Η ασέβεια έγκειται στο βανδαλισμό της μαρμάρινης πλάκας, αφιερωμένης σε όσους συναδέρφους «έφυγαν νωρίς», η οποία είχε τοποθετηθεί προ τετραμήνου δίπλα από την κεντρική είσοδο των εξωτερικών ιατρείων, αποτελώντας για όλους μας μια τιμητική «Γωνιά Μνήμης»! Μάλιστα η βεβήλωση αυτή επαναλήφθηκε εντός 10ημέρου, καθώς μουτζουρώθηκε δις με μαύρη μπογιά, γεγονός που μας έχει εξοργίσει, προσθέτοντας μέσα μας θυμό και καμία σκέψη απόδοσης ελαφρυντικών σε όσους βάνδαλους ασεβούν με τον πλέον χείριστο τρόπο σε μια πλάκα-μνημείο, επιβεβαιώνοντας περίτρανα τη σημερινή κατάπτωση ηθών και αξιών.

Σημειώνεται πως κατατίθεται μήνυση κατά αγνώστων από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και οι παρακάτω φωτογραφίες καταδεικνύουν περίτρανα την ηθική κατάντια του δράστη ή δραστών!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Πλιάτσικας Ιωάννης
Η Γραμματέας
Δημοπούλου Σταυρούλα