- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκδήλωση παρουσίασης των ψηφοδελτίων της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. στις φοιτητικές εκλογές για τα τμήματα της Φλώρινας (pics)

Με πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Φλώρινας συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση των υποψηφίων της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας στα τμήματα της Φλώρινας με τίτλο “Η τέχνη “όπλο” για την οργάνωση του αγώνα”. Εκατοντάδες φοιτητές από τα τμήματα της πόλης κατέκλυσαν το Νέο Πάρκο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της Μιχαέλας Σαίτη, υποψήφιας με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ στον Σύλλογο Φοιτητών ΠΤΝ, οπού αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή, κάλεσε τους φοιτητές των τμημάτων της πόλης σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της ΠΚΣ. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Αναστασία Καλτσή, υποψήφια στον Σύλλογο Φοιτητών Καλών Τεχνών, όπου αναδείχθηκαν τα προβλήματα με τα οποία έρχονται σε επαφή καθημερινά οι φοιτητές του τμήματος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Ζέρβας, υποψήφιος στο Σύλλογο Φοιτητών ΠΤΔΕ, όπου ανέδειξε την σημασία οι φοιτητές των τμημάτων να ψηφίσουν μαζικά τα ψηφοδέλτια της ΠΚΣ, να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη συναυλία με τους Θανάση Δήμου, Στάθη Μουφτόγλου και την Χριστίνα Κουτσούκου.

Οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ευχαριστούν θερμά τους εκατοντάδες φοιτητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ανανεώνουν το ραντεβού για τις 18 Μαίου, με την σημαντική ενίσχυση της Πανσπουδαστικής σε όλους τους Συλλόγους.

Πανσπουδαστική Κ.Σ.