- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επιστολή του Λεωνίδα Καλυβιάνου, υποψήφιου συνέδρου Π.Ε. Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ

Φίλες & Φίλοι

Στις 8 Μαΐου καλούμαστε ως μέλη του ΠΑΣΟΚ να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας για τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τις Δημοτικές Οργανώσεις, καθώς και τους συνέδρους που θα μας εκπροσωπήσουν στο επερχόμενο συνέδριο στις 20 με 22 Μάη.

Την στιγμή των διλημμάτων οι κουβέντες πρέπει να είναι καθαρές.

ΕΝΟΤΗΤΑ–ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο πρέπει να στηριχθούμε με βασικά στοιχεία το δυναμισμό, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που να δίνουν εναλλακτική επιλογή και ρεαλιστικές λύσεις ώστε υπεύθυνα να επανασυνδέσουμε το κόμμα με την κοινωνία.

Η επίτευξη του στόχου μας δεν θα είναι ένα θαύμα αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, σοβαρής και αξιόπιστης αντιπολίτευσης με ισχυρή φωνή προόδου, χωρίς μεγαλοστομίες, δημαγωγίες και προεκλογικά προσύμφωνα.

Συντρόφισσες & Σύντροφοι αυτό που θα μεγαλώνει κάθε μέρα για μας θα είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον που δημιουργείται καλούμαστε να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του με λόγο ορθό και σταθερό, με χάραξη σύγχρονων πολιτικών για τη νέα γενιά και θεμελίωση της κοινωνική δικαιοσύνης ώστε να ενώσουμε την παράταξη και να χτίσουμε μαζί σπιθαμή προς σπιθαμή το πεδίο που θα μας οδηγήσει στο να γίνουμε και πάλι πρωταγωνιστές στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Στις επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες του Μάη στέκομαι απέναντι σας με βλέμμα καθαρό  και ειλικρίνεια ζητώντας την στήριξή σας για την εκλογή μου ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού και ως Σύνεδρος.