- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Ομίλου «Μικροί Διασώστες Φυσικών Καταστροφών» του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Τα μέλη του Ομίλου «Μικροί Διασώστες Φυσικών Καταστροφών» του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας επιθυμούμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς την Πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας και το προσωπικό της για την εκπαίδευση που μας παρείχαν σε σωστικά μέσα και τεχνικές πυρόσβεσης την Τετάρτη 25/05/2022.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κύριο Μιαούλη Ιωάννη που πολύ πρόθυμα επέτρεψε την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης και τους κυρίους Μαυρουδή Κωνσταντίνο, Ναούμ Αθανάσιο και τους πυροσβέστες βάρδιας, που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί μια άρτια παρουσίαση του ρόλου που διαδραματίζει η πυροσβεστική σε διάφορες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Μετά από διεξοδική ενημέρωση έγινε επίδειξη εργαλείων, τεχνικών και μέσων που μας ενθουσίασαν, ενώ αξέχαστη θα μας μείνει η χρήση της μάνικας πυρόσβεσης από τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ήταν αναμφίβολα μια παραγωγική εμπειρία, που βοήθησε στην ενίσχυση της εκπαίδευσής μας στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Σεχίδης Κώστας

Η υπεύθυνη του Ομίλου
Μπλούχου Στεφανία