- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Φοβερές επιδόσεις από τους αθλητές του Σπάρτακου Φλώρινας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 (pics)

Φοβερές επιδόσεις σε έναν ακόμα αγώνα για τους αθλητές του Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στην Κοζάνη στις 8 Μαΐου.

Η σπρίντερ της ομάδας και περσινή πανελληνιονίκης ΣΑΪΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ κερδίζοντας την κούρσα με διαφορά από τις αντίπαλες της κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 12.74 και ρεκόρ συλλόγου. Η ίδια αθλήτρια κέρδισε την δεύτερη θέση στα 200μ με χρόνο 26.17 καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ 26.60

Άλλη μια εντυπωσιακή κούρσα έτρεξε η αθλήτρια ΜΠΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ στα 3.000μ συγκεντρώνοντας τα χειροκροτήματα των θεατών καθ’ όλη την διάρκειά του αγώνα κατακτώντας την πρώτη θέση και κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 11.35. Ο χρόνος αυτός της έδωσε το εισιτήριο για το πανελλήνιο.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΖΙΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κέρδισε την πρώτη θέση στο ακόντιο. Χάλκινο μετάλλιο για την σκυταλοδρομία των 4χ100 για τις αθλήτριες ΠΑΠΟΥΛΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΠΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΥ ΛΥΔΙΑ και ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ. Επίσης, η ΠΑΠΟΥΛΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κατέκτησε την 6η θέση στα στα 100μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ. Την τέταρτη και πέμπτη θέση πήραν ο ΤΟΤΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ και ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αντίστοιχα στο άλμα εις μήκος.

Το Δ. Σ. και η προπονήτρια κ. Θωμαϊδου Χρύσα συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.