- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στον Διασυλλογικού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Πάικου

Το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας Αλιγκάρι Bike Παϊκου, που διοργανώνονται από το σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου, τον Δήμο Παιονίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη ΔΕΘ-HELEXPO και τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας.

Η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με οκτώ αθλητές. Οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, με την Γεωργία Δούκα να πετυχαίνει πρώτη νίκη στην κατηγορία της. Οι περισσότεροι καταφέραν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα και στις απονομές. Όλοι οι αθλητές επιβραβεύτηκαν για τις νίκες τους με μια απολαυστική βουτιά στα όμορφα λουτρά του Πόζαρ.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα του αγώνα για τον Σ.Ο.Χ.: στην κατηγορία μινι Μικρά Αγόρια Κωνσταντίνος Σιάμκουρης 4ος και Αγησίλαος Σβάρνας 10ος, στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κορίτσια Κατερίνα Σβάρνα 2η και στους Παμπαίδες Πολπατζής Παύλος 4ος, Ζαραβέλης Αδάμ 9ος, Μούτσιος Γιάννης 12ος. Αντίστοιχα στους Παίδες και τις Κορασίδες Μάριος Καραβασίλογου 8ος και Γεωργία Δούκα 1η.

Οι Προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές και στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα site της ΕΠΣ.ΜΑΘ https://epsmath.gr/ και https://www.aligkarirun.gr/

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος