- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στους αγώνες Τριάθλου Almiraman στην Κατερίνη (pics)

Το ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα συνδιοργάνωσαν τον Διεθνή αγώνα Τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Το 8ο ΑΛΜΥΡΑΜΑΝ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 7-8/5, φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 850 αθλητές στους τρεις αγώνες και τις παιδικές αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν.

Πρόκειται για κορυφαία διεθνή αθλητική συνάντηση τριάθλου, που αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση τριάθλου στη Β. Ελλάδα. Μια ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση που ξεκίνησε από την αγάπη και το πάθος ορισμένων ανθρώπων για τον αθλητισμό. Πραγματοποιείται στην παραλία της Κατερίνης με θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο και τον επιβλητικό Όλυμπο να δεσπόζει στο τοπίο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας Κώστας Νικολαΐδης και Πολπατζής Σίμος και πέρα από την μοναδική εμπειρία, πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι αθλητές του ΣΟΧ συμμετείχαν στον αγώνα almirafast (750μ κολύμβυση, 20χλμ ποδήλατο και 5χλμ τρέξιμο), που πραγματοποιήθηκε στις 7/5/2022 παραλία Κατερίνης, έναν αγώνα τριάθλου απόστασης sprint, με 84 συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα στον αγώνα ο Κώστας Νικολαϊδης κατέλαβε την 22η θέση στη γενική και την 3η στην ηλικιακή κατηγορία ενώ ο Σίμος Πολπατζής τερμάτισε στην 8η θέση στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους βετεράνους αθλητές του συλλόγου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια τους στις προπονήσεις των ομάδων του Συλλόγου. Η συμμετοχή τους σε τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μικρότερους αθλητές και μελλοντικό στόχο για την αθλητική τους καριέρα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της διοργάνωσης https://swimbikerun.gr/almirafast και https://www.facebook.com/almiraMAN

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος