- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πέντε μετάλλια για τις Σάρισες στα Τρίκαλα

Πέντε μετάλλια είναι ο απολογισμός των αθλητών/τριών της ακαδημίας μας στο 5ο και τελευταίο για το 2021-2022 Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Σ. Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική  Ομοσπονδία στα Τρίκαλα.

Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 07-08/05/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της θεσσαλικής πόλης και πήραν μέρος 117 αθλητές/τριες από 43 σωματεία της χώρας. Η ομάδα μας αποτελούνταν από 13 παιδιά, τα οποία συνόδευε ο προπονητής Μαρκ Πινκ και γονείς των παιδιών.

Η παρουσία των παιδιών μας ήταν εξαιρετική και απέφερε πέντε μετάλλια και πολλές αξιόλογες θέσεις. Ήταν η καλύτερη παρουσία της ομάδας μας σε όπεν της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα στο βάθρο ανέβηκαν: Η Νεστορία Χρυσοστομίδου στην κατηγορία των Κορασίδων και η Παρασκευή Σπανού στην κατηγορία των Παγκορασίδων έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκαν και κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Τρία ακόμα παιδιά έφτασαν στην τετράδα κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο: Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Χρυσοβαλλάντης Σαμπαλής, Βαγγέλης Χρυσοστομίδης. Στην οχτάδα σταμάτησαν οι: Ζαχαρίας Ελσάμι, Γεωργία Σπανού και Μάριος Σερίδης.

Πολλές καλές θέσεις κατέκτησαν και τα υπόλοιπα παιδιά δείχνοντας την δυναμική της Φλωρινιώτικης ομάδας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΘΕΣΕΙΣ

Παίδες [30]: Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (4ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (6ος)

Κορασίδες [14]: Νεστορία Χρυσοστομίδου (2η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (3η), Γεωργία Σπανού (5η)

Παμπαίδες [47]: Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (4ος), Μάριος Σερίδης (6ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (19ος), Αντώνιος Κουγιουμτζόγλου (29ος), Σάββας Κοϊμτσίδης (30ος), Βασίλειος Κουγιουμτζόγλου (32ος)

 Παγκορασίδες [14]: Παρασκευή Σπανού (2η), Παναγιώτα Τσέκαρη (14η)