- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πριμ στη Μίλαν για το Σκουντέτο

Μόλις 90 λεπτά απέχει η Μίλαν από το Πρωτάθλημα Ιταλίας, έντεκα χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο του συλλόγου. Της αρκεί μόλις μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, στην έδρα της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, προκειμένου να στεφθεί Πρωταθλήτρια, ασχέτως με το αποτέλεσμα του αγώνα της γειτόνισσας Ίντερ με την Σαμπντόρια, πίσω στο Μιλάνο

 Πρακτικά, η Μίλαν χρειάζεται απλώς να μην αυτοκτονήσει και να συνεχίσει τη μαγική της πορεία. Μία πορεία χωρίς ήττα στο Πρωτάθλημα από τις 17 Ιανουαρίου. Για αυτό ακριβώς και η νίκη της παίζεται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις στο στοίχημα. Η αδρεναλίνη μένει στα ύψη μέχρι την Κυριακή, με δωρεάν φρουτάκια, με θέμα το ποδόσφαιρο και τη Serie A, στο novibet casino live.

 Στις τάξεις των «Ροσονέρι» επικρατεί τρέλα και η διοίκηση έχει υποσχεθεί πριμ 200.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή σε περίπτωση κατάκτησης του Σκουντέτο την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «La Repubblica».

 Η ισοπαλία, όπως αναφέραμε ήδη, αρκεί στη Μίλαν, όμως ο Πιόλι αποκλείεται να ψάξει μόνο το Χ. Θέλει τη σιγουριά της νίκης.

 Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, έχουμε δει πολλά… τρελά και παλαβά ανά τα χρόνια, όμως αν πιστέψουμε τις αποδόσεις, οι οποίες έχουν σχεδόν προδικάσει το φινάλε της σεζόν, τότε η διοίκηση θα πρέπει ήδη να βγάζει τα χρήματα από τα ταμεία της.