- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

STRAWBAR on the road: συνεχίζουμε το ταξίδι!

Το STRAWBAR,  το νέο premium spirit – απόσταγμα φράουλας, ταξιδεύει στα Ιωάννινα για δυο ξεχωριστές βραδιές!

STRAWBAR Origin 40.0% abv και STRAWBAR Platinum 45.0% abv έρχονται να σας συναρπάσουν με τη βελούδινη γεύση που χαρακτηρίζεται από απαλό αλκοόλ και το μοναδικό φρουτώδες άρωμα τους.

Βρείτε τα Premium αποστάγματα φράουλας στις 19/05/2022 στο Accademia Del Panino αλλά και στις 20/05/2022 στο Petit Cafe Bistro και ώρα 20:00 για μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Δοκιμάστε ποικιλία Cocktail, που θα δημιουργήσει ο STRAWBAR mixologist της ομάδας του STRAWBAR και ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο!

Σας περιμένουμε όλους!

Αν είστε λάτρεις της φράουλας, αυτού του ευωδιαστού και ντελικάτου καρπού της φύσης, το STRAWBAR θα κατακτήσει τα βράδια σας και όχι μόνο. Το STRAWBAR  είναι το νέο premium απόσταγμα, το πρώτο ποτό του είδους του, φτιαγμένο 100% από φράουλες fragariavesca, τη φημισμένη ποικιλία που καλλιεργείται στο ορεινό οικοσύστημα της Φλώρινας. Το απολαμβάνουμε σε cocktail (18 από τα οποία μπορούμε να παρασκευάσουμε και στο σπίτι, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της ομάδας Baristas&Mixologists του brand στην ιστοσελίδα του) ή το πίνουμε μόνο του για να γευτούμε την αληθινή φύση ενός 100% StrawberryEau de Vie.

Το STRAWBAR ORIGIN, 40.0% abv είναι ένα πραγματικό “eau de vie”, ένα απόσταγμα που περικλείει στο φρέσκο “πνεύμα” του τη γευστική και αρωματική ψυχή της φράουλας. Με κρυστάλλινη, λαμπερή όψη και γεύση που χαρακτηρίζεται από απαλό αλκοόλ, έχει βελούδινο τελείωμα που ελευθερώνει νότες λουλουδιών, αφήνοντας μια μακριά κομψή επίγευση φράουλας.

Το STRAWBAR PLATINUM 45,0% abv, ένα τριπλής απόσταξης eau de vie, είναι επίσης κρυστάλλινο και λαμπερό, με μεγαλύτερη ένταση στα γευστικά χαρακτηριστικά. Συνδυάζει τον φρουτώδη χαρακτήρα της φράουλας και των μικρών κόκκινων φρούτων με “πινελιές” αποξηραμένων λουλουδιών – όλα καλυμμένα όμορφα από φρέσκιες πικάντικες νότες, αφήνοντας μια μακριά επίγευση φράουλας.

Τα premium αποστάγματα STRAWBAR παρασκευάζονται αποκλειστικά από άγριες οργανικές φράουλες, οι οποίες αποτελούν την τελική πρώτη ύλη για τη δημιουργία του STRAWBAR. Συλλέγονται με φροντίδα, διαλέγονται και πλένονται με το χέρι μια προς μια. Η διαδικασία της απόσταξης “σέβεται” απόλυτα την πρώτη ύλη, κάτι που το αντιλαμβάνεται κανείς απευθείας, καθώς το αγαπημένο άρωμα φράουλας “γεμίζει” την εμπειρία της απόλαυσης από την πρώτη γουλιά.

Το STRAWBAR ανοίγει μια νέα σελίδα στην αγορά του ποτού, όπου η φυσική προέλευση, η αγνότητα και η εντοπιότητα των συστατικών πρωταγωνιστούν ως κριτήρια για τους εκλεπτυσμένους λάτρεις των ποτών.

Το STRAWBAR ORIGIN, διπλής απόσταξης (40% abv) και το STRAWBAR PLATINUM, τριπλής απόσταξης (45% abv) διατίθενται online (https://strawbar.gr//)

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας τα Social Media μας (StrawbarGreece στο Facebook και @strawbargr στο Instagram).