- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο και ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης – Ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας και τις υπεύθυνες καθηγήτριες κες Αναστασία Τζιώγκα και Θεοδώρα Τόλη, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία «Γυμνάσια» στο διαγωνισμό με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής/Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DGREGIO).

Η ομάδα του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης – Ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας συμμετείχε με  4  διαφορετικά project:

Το  1ο βραβείο κέρδισε το project  «Μουσική Αλλιώς». Οι μαθητές δημιούργησαν μουσική με τη χρήση της νοηματικής γλώσσας και ενός μοντέλου Τεχνητής Νοημοσύνης που δημιούργησαν οι ίδιοι. 

Οι μαθητές του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης – Ρομποτικής που συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι:

Υπευθ. Καθηγήτριες: Τζιώγκα Αναστασία, Τόλη Θεοδώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές του ομίλου και στις υπεύθυνες καθηγήτριες για την διάκρισή τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στο μέλλον.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας