- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, μετά από την πρόσκληση του πρώτου συμβούλου του Β συνδυασμού.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, που προέκυψε κατά την συνεδρίαση, κατά πλειοψηφία  έχει ως εξής :

Πρόεδρος Δανιήλ (Δάνης) Στεφανόπουλος
Αντιπρόεδρος Σάββας Κουγιουμτζόγλου
Γραμματέας Πέτρος Δελκούσης
Ταμίας Γεώργιος Τράϊτσης
Μέλη Λάζαρος Κωστόπουλος

Αβραάμ Θεοδωρίδης

Ευδοξία Γεωργιάδου

Κωνσταντίνος Θεοδώρου

Στέφανος Χατζητρύφωνος

Ως νέος Πρόεδρος του συλλόγου απευθύνω το κάτωθι ευχαριστήριο μήνυμα:

«Εκ μέρους της πλειοψηφίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για την μαζική προσέλευσή τους στην εκλογική διαδικασία σε όλους τους Δήμους του Νομού μας με ποσοστά που ξεπέρασαν το 85% των εγγεγραμμένων μελών.

Σας ευχαριστούμε για την ανάδειξη όλων των συναδέλφων, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ενδυναμώσουν το σύλλογό μας, ώστε να είναι πάντα δίπλα σε εσάς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Γιατί με την ψήφο σας στείλατε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι θέλουμε – για πρώτη φορά – ένα σύλλογο ενεργό και δραστήριο μακριά από μικροκομματικές εξαρτήσεις, παραπλανητικές τακτικές, εκφοβισμούς και παρεμβατικές ενέργειες τρίτων.

Με όρεξη για δουλειά θα εργαστούμε όλοι μαζί, έχοντας δυναμική παρουσία σε όλους τους Δήμους, για την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων τους, αξιοποιώντας και τους συναδέλφους που αναδείχθηκαν στα δευτεροβάθμια όργανα της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ. Κανένας εργαζόμενος ανασφαλής ή φοβισμένος, με ανεπαρκή εξοπλισμό και ανεπαρκείς εγκαταστάσεις.

Θα ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μεταξύ των μελών του συλλόγου μας και θα συνεχίσουμε στο δρόμο της ενότητας, της διεκδίκησης και της αλληλοστήριξη μας.

Από την μεριά μας δεσμευόμαστε να δουλέψουμε δυνατά και συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση, συσπειρώνοντας όλους όσους φάνηκαν πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του συλλόγου μας.

Θα καταστήσουμε τον σύλλογο μας δυναμικό και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ.»

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δανιήλ (Δάνης) Στεφανόπουλος
Ο Γραμματέας
Πέτρος Δελκούσης