- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης για τους εργαζόμενους!

Η εργατική  πρωτομαγιά  είναι μία ημέρα σύμβολο, μία ημέρα που αποτελεί ορόσημο για όλους τους αγώνες που δίνει το σύνολο των εργαζόμενων πολιτών για καλύτερες συνθήκες εργασίες. Όλοι οι Σύλλογοι και τα Συνδικάτα έχουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο τόσο στη διεκδίκηση των αιτημάτων όσο και στη διατήρηση των δικαιωμάτων όλων των πολιτών.

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι η συνέχιση των αγώνων για τη στήριξη της Δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, τις προσλήψεις στον χώρο της Παιδείας, της Υγείας και του Πολιτισμού, την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τη στήριξη του πρωτογενή τομέα, την καταπολέμηση της ανεργίας, την κοινωνική ασφάλιση και την αύξηση των αποδοχών (που εν μέσω πανδημίας εξανεμίστηκε από την οικονομική και την ενεργειακή κρίση με την ακρίβεια να εκτινάσσει τις τιμές των προϊόντων στα ύψη και τον πληθωρισμό να έχει φτάσει στο 10%).

Τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τους αγώνες για διεκδίκηση έτσι ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας!!!

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!!

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ