- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Θεραπείες πρωκτολογικών παθήσεων και αιμορροϊδοπλαστική με laser από τον ειδικό γενικό χειρουργό Γιώργο Κορωναίο

Την άμεση και αναίμακτη αντιμετώπιση των πρωκτολογικών παθήσεων υπόσχεται η θεραπεία τους με laser, την οποία εφαρμόζει εδώ και καιρό με επιτυχία ο ειδικός γενικός χειρουργός Γιώργος Κορωναίος.

Ο τρόπος θεραπείας των περιπρωκτικών παθήσεων (αιμορροΐδων, περιεδρικών συριγγιών, κύστης κόκκυγα) έχει αλλάξει οριστικά χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη, ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση.

Ο εξειδικευμένος στη χειρουργική με laser ιατρός, Γιώργος Κορωναίος, προσφέρει τις λύσεις και σας βοηθά να απαλλαγείτε από χρόνια προβλήματα, εύκολα και ανώδυνα.

Επίσης, ο κ. Κορωναίος σας προσφέρει τη δυνατότητα της αιμορροϊδοπλαστικής με laser, μιας ελάχιστα επεμβατικής θεραπείας της αιμορροϊδοπάθειας, ανώδυνης και αναίμακτης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κορωναίο καλώντας στο τηλέφωνο 6979434894 και στο «Υγεία Φλώρινας» (τηλέφωνα 2385049200 – 8, καθημερινά 6-8 το απόγευμα) για να συζητήσετε μαζί του το πρόβλημά σας και να σας προτείνει την ιδανικότερη αντιμετώπιση και θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κορωναίος εκτελεί παράλληλα χειρουργική επέμβαση κήλης, χολοκυστεκτομές και μικροεπεμβάσεις.