- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

6ο δημοτικό σχολείο Φλώρινας: Συγχαρητήριο για συμμετοχή της ΣΤ2΄ταξης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών «Ο Αριστοτέλης»

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος Στ2’ του Σχολείου μας, οι οποίοι συμμετείχαν με επιτυχία στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», που διοργανώθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών/Τμήμα Φυσικής και την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι ο Διαγωνισμός αυτός είναι ο πιο διακεκριμένος στην Ελλάδα και είναι υψηλών απαιτήσεων. Τις πρώτες 5 θέσεις κατέλαβαν οι μαθητές: Χρήστος Τσιλεμάνης, Ανθή Παπαϊωάννου, Ειρήνη Σοβισλή, Δανάη Ολυμπίσιου και Γεώργιος Πέτρου, ενώ υψηλές επιδόσεις σημείωσε το 70% της τάξης.

Για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες η συμμετοχή αυτή ήταν μια σημαντική εμπειρία και ευχόμαστε η διάκρισή τους αυτή να έχει και επόμενες επιτυχίες, εφόσον οι επιστημονικές δραστηριότητες αποτελούν κορυφαία έκφραση της σχολικής ζωής και εμπλουτίζουν τον εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

Τέλος, συγχαίρουμε την εκπαιδευτικό της τάξης, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, για την υποστήριξη και προτροπή των μαθητών/τριών της να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και δραστηριότητες που εξελίσσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Όλοι/ες οι διδάσκοντες/ουσες στο Δημοτικό Σχολείο προσφέρουμε τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις και διαχρονικές αξίες στα παιδιά και παρακολουθούμε με χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να προχωρούν με επιτυχία και να προοδεύουν στις σπουδές και στη ζωή τους. Ευχόμαστε η διοργάνωση αυτή να έχει και συνέχεια!

Καλό καλοκαίρι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Ευγενία Γάκη