- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αλγόριθμος – Ψηφιακές Τάξεις – Εξ’ αποστάσεως φροντιστηριακή υποστήριξη

Το Διαδικτυακό  Φροντιστήριο του Αλγόριθμου είναι γεγονός και αποτελεί μια υπηρεσία εξ’ αποστάσεως φροντιστηριακής υποστήριξης. Δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων της Κατεύθυνσης Πληροφορικής & Οικονομίας που δεν έχουν πρόσβαση στον φυσικό μας χώρο, να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους.

Απευθύνεται σε υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων σε περιοχές που υπάρχει δυσκολία μετακίνησης λόγω του τόπου διαμονής (Πρέσπα, Αμύνταιο, ορεινά χωριά κ.τ.λ.), σε μαθητές με κινητικά προβλήματα, καθώς και γενικότερα σε μαθητές που επιλέγουν την προετοιμασία με την ευθύνη και το κύρος του Αλγόριθμου.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω πλατφόρμας σε πραγματικό χρόνο με πρόσβαση σε διαδικτυακή βιβλιοθήκη, σειρά video μαθημάτων επανάληψης κ.α., ενώ τα διαγωνίσματα πραγματοποιούνται δια ζώσης.

Πλέον, οι μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στον φυσικό χώρο, έχουν ίσες ευκαιρίες προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το διαδικτυακό μας φροντιστήριο μετρά ήδη 3 χρόνια εμπειρίας.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογικών αποτελεσμάτων στις Πανελλαδικές, ευχόμαστε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους μαθητές μας. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητα των μαθητών, συνεχίζοντας μια παράδοση επιτυχιών, που μας κάνει όλους μας χαρούμενους.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία.