- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αναγνωρίστηκε το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα – Η ομάδα θα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική τη νέα χρονιά

Την αναγνώρισή του από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έλαβε το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα. Μετά από αρκετές προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. του ΠΑΣ, αλλά και των γονέων των αθλητριών, η ομάδα μας συγκαταλέγεται πλέον στη δύναμη του ανερχόμενου γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ έρχεται να συνεχίσει τη βαριά ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη μας μετά τις μεγάλες στιγμές του Φιλυριακού, με μπροστάρη τον Τάκη Ποζατσίδη, που κορυφώθηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλές παίχτριες εκείνης της ομάδας αντιπροσώπευσαν την πόλη μας στην Εθνική γυναικών και έκαναν αξιοπρόσεκτη καριέρα στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές νεαρές ποδοσφαιρίστριες στην ομάδα του ΠΑΣ που αν συνεχίσουν και δουλέψουν μπορούν να φτάσουν και αυτές στο υψηλό επίπεδο.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα θα αγωνιστεί πλέον τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα χρειαστεί την στήριξη όλων των φίλων του ποδοσφαίρου της περιοχής στο νέο της ξεκίνημα.