- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Χαμόγελα και μοντέρνα κουρέματα και χτενίσματα για τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Φλώρινας (pics)

Πολλά χαμόγελα χάρισαν στα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Φλώρινας ο Γιώργος Ντίνας και η Κατερίνα Κώτσου. Χαμόγελα, αλλά και μοντέρνα κουρέματα και χτενίσματα!

Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς που μοναδικό στόχο είχε να προσφέρει αγάπη και να καταδείξει πως όλοι είμαστε ίσοι και όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα στην κοινωνία.

Ο Γιώργος Ντίνας σημείωσε πως «την σημερινή ημέρα έζησα μια πολύ όμορφη εμπειρία μαζί με τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Φλώρινας, καθώς είχα την τιμή να προσφέρω σε αυτά την υπηρεσία μου, την τέχνη του κουρέματος και πραγματικά ήταν το πιο καλοπληρωμένο κούρεμα που θα μπορούσα να κάνω! Θέλοντας να ευχαριστώ τα παιδιά που κούρεψα και τις υπεύθυνες που με βοήθησαν εκεί στο σύλλογο, θέλω να πω ότι όλοι μας έχουμε τα ίδια δικαιώματα και ανάγκες! Μέσω αυτής της εμπειρίας έλαβα πολλά θετικά στοιχεία και το κυριότερο είναι ότι όχι μόνο έδωσα αγάπη σε αυτά τα παιδιά κουρεύοντας τα, αλλά ότι πήρα την διπλή μέσα από τα χαμόγελα που τους πρόσφερα».

Από την πλευρά της Κατερίνα Κώτσου ανέφερε: «Όταν γίνονται εθελοντικές δράσεις τέτοιου τύπου χαίρομαι να βοηθάω και εγώ. Είναι σαν να είμαι κάθε μέρα με αυτά τα παιδιά. Η χαρά που πήραν δεν περιγράφεται, μαζί τους χάρηκα και εγώ. Εύχομαι να γίνονται πιο συχνά αυτές οι πράξεις αγάπης»!