- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Έκλεισε ο πρώτος κύκλος των δραστηριοτήτων του προγράμματος ΖΩ…γραφίζω στη Φλώρινα (pics)

Με μεγάλη επιτυχία, αισιοδοξία και  γέλιο έκλεισε την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο κύκλος των δραστηριοτήτων του προγράμματος ΖΩ…γραφίζω στην Φλώρινα.

Έπειτα από πέντε συναντήσεις, με τις δημιουργούς του προγράμματος, της ψυχολόγου Μαρίας Παπακυριακού  & της  Λογοθεραπεύτριας Ιωάννας Γιαννουτάκη, με τους μικρούς αλλά και μεγάλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, οι διοργανώτριες διεξήγαγαν μια τελευταία συνάντηση η οποία αποτελούνταν τόσο από δραστηριότητες εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας όσα «εργαλεία» απέκτησαν οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια όλων των συναντήσεων, όσο και από ελεύθερο γλέντι και παιχνίδι των παιδιών μετά την λήξη των οργανωμένων δραστηριοτήτων.

Παρά τις δυσκολίες και τα πιθανά εμπόδια που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του γλεντιού, τα οποία οφείλονταν στον βροχερό καιρό που προέκυψε το απόγευμα της Παρασκευής, οι δραστηριότητες κύλησαν ομαλά και οι διοργανώτριες και συμμετέχοντες προσαρμόστηκαν πλήρως, διασκέδασαν και απόλαυσαν το κλείσιμο του πρώτου κύκλου του Ζω…γραφίζω.

Έχοντας πλέον αποκτήσει και αποκομίσει χρήσιμες γνώσεις για τους εαυτούς τους, τους ανθρώπους γύρω τους και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που μπορεί να αντικρίσουν απέναντι τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, τόσο οι ενήλικες, όσο και τα παιδιά.

Με ενθουσιασμένους λοιπόν όλους αυτούς που συμμετείχαν στο ταξίδι της ‘ευτυχίας’ του Ζω…γραφίζω, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του προγράμματος, με εύθυμη διάθεση, χαρά και γέλιο. Ανανεώνεται λοιπόν το ραντεβού των ειδικών με τις καινούριες ομάδες για τον Σεπτέμβριο, όπου σας περιμένουν για ακόμα περισσότερες επιστημονικές προσεγγίσεις, δραστηριότητες και παιχνίδι είτε είστε 3 είτε …93.

Καλό καλοκαίρι ΖΩ..γραφίζοντάς το!!