- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Ευγενίας Μαρνέρη προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2022

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

Την Πέμπτη ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και την Παρασκευή για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή δύναμη, καλή επιτυχία με νηφαλιότητα και αισιοδοξία.

Και η φετινή χρονιά είχε τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της, ειδικά για την περιοχή μας -πανδημία, σεισμούς, κακοκαιρία-ωστόσο δουλέψατε και ανταποκριθήκατε με επιτυχία στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος και την κάλυψη της εξεταστέας ύλης. Σας συγχαίρω θερμά λοιπόν και σας εύχομαι να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και να διεκδικήστε το μέλλον σας με σιγουριά και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε όλα αυτά τα χρόνια από το σχολείο και με καθαρή σκέψη, χωρίς άγχος να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτή την προσπάθεια.

Συγχαίρω και συμπαραστέκομαι στους γονείς σας που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες όλα αυτά τα χρόνια της μαθητικής σας ζωής και στους καθηγητές σας που σας προετοίμασαν κατάλληλα και σας έδωσαν τα εφόδια για αυτή τη δοκιμασία.

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είμαστε δίπλα σας για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Εύχομαι και πάλι ολόψυχα να υλοποιηθούν τα όνειρά σας και να ευοδωθούν οι κόποι σας!