- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πληρώνει το Over 2,5 στο Μποταφόγκο – Σάο Πάουλο, εμπιστοσύνη στην Μπολόνια

Φτωχό το πρόγραμμα της σημερινής μέρας, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής. Στο Μποταφόγκο – Σάο Πάουλο περιμένουμε θέαμα, γι’ αυτό επιλέγουμε το Over 2,5. Στο μπάσκετ, στον 5ο τελικό έφτασε η σειρά στο Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο, οριακά παίζεται ο άσος.

Δείτε με ποιον κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

  1. Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο (21:45)

Τελικοί στο ιταλικό μπάσκετ με τη Βίρτους Μπολόνια να βρίσκεται πίσω στη σειρά με 3-1 και να θέλει μόνο νίκη, ώστε να μην πανηγυρίσει τον τίτλο η Μιλάνο. Αρκετοί εκ των πολύτιμων παικτών δεν… τράβηξαν στο 4ο ματς (ήττα 77-62). Η Μιλάνο έχει πλέον πλεονέκτημα και με νίκη, φτάνει στο τρόπαιο. Ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητες, αλλά και τον ΕτόρεΜεσίνα στον πάγκο. Η Βίρτους φαίνεται να έχει ξεμείνει από δυνάμεις μετά την κατάκτηση του Eurocup, ωστόσο ενδεχομένως να βγάλει αντίδραση σήμερα και να «φρενάρει» έστω για ένα ματς τη Μιλάνο. Θα έχει τη στήριξή μας και συγκεκριμένα στο 1 (-3.5) σε απόδοση 1.95.

  1. Μποταφόγκο – Σάο Πάουλο (22:00)

Συνεχίζουμε με Βραζιλία και την αναμέτρηση Μποταφόγκο – Σάο Πάουλο. Η γηπεδούχος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έχει πέσει αρκετά στη βαθμολογία. Έχει 3-3-5 έως τώρα και πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αβαΐ. Η Σάο Πάουλο άφησε πίσω τις ισοπαλίες κι επέστρεψε στις νίκες και το 1-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο. Το θετικό για την ίδια είναι πως αγνοεί την ήττα εδώ και 15 αγώνες (7-8-0), απολογισμός που της έχει δώσει την ώθηση να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία. Σε επαφή με την κορυφή, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος διαθέσιμος είναι ο μέσος Ιγκόρ Γκόμες. Ισορροπία στο σετ αποδόσεων, γέρνουμε ελαφρώς προς το διπλό, αλλά προτιμότερο είναι να κρατήσουμε το Over 2,5 (στο 2.20), δεδομένου πως οι γηπεδούχοι θα επιτεθούν.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+