- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σάρωσαν στον αγώνα Level 3 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής οι Φλωρινιώτες σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ

Στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πρακτικής σκοποβολής Level 3 που διοργανώθηκε από τον ΣΚΟ Ορεστιάδας συμμετείχαν οι δύο σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ (με έδρα την Αθήνα) Μούλελης Η. και Κροκαροπούλου Α. κατακτώντας ισάριθμες πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Production Optics και Standard Ladies αντίστοιχα και παίρνουν προβάδισμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής σκοποβολής του φετινού έτους. Για τον Μούλελη είναι η δεύτερη νίκη ενώ για την Κροκαροπούλου η τρίτη νίκη σε αγώνες που έχουν γίνει από την έναρξη του πρωταθλήματος αυτού του επιπέδου, δηλαδή level 3 πρωταθληματικους.

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ εκπροσωπούν την Φλώρινα σε Πανελληνίου επιπέδου διοργανώσεις και μάλιστα στην πρώτη θέση του βάθρου σταθερά, έχοντας εξασφαλισμένα πλέον υγιές περιβάλλον, άριστες συνθήκες προπόνησης, εξοπλισμό και αναλώσιμα στη διάθεσή τους και κυρίως στήριξη, εκτίμηση και αναγνώριση. Όλα τα παραπάνω μαζί με την προπονητική καθοδήγηση του Μούλελη Ηλία αδειούχου προπονητή σκοποβολής οδηγούν στην συνεχή βελτίωση. Απουσία προπονητή με επιστημονικό υπόβαθρο, εμπειρία και επιδόσεις είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν αθλητές και μάλιστα αθλητές ακαδημιών. Ο ΑΘΛΟΣ αριθμεί με αυτόν τον τρόπο τρεις σκοπευτές Πανελληνιονίκες στα όπλα χειρός και έναν στο λειόκανο, τον Στέργιο Βασιλειάδη ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία Standard Manual.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τους σκοπευτές της Φλώρινας με μια σειρά διεθνών αγώνων που ακολουθούν έως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει αρχές Οκτώβρη στη Ρόδο.