- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το 5ο Meliti Beer Festival είναι γεγονός!

8-9-10 Ιουλίου 2022
Δημοτικό Σχολείο Μελίτης

Για 5η χρονιά, ύστερα από παύση 2 ετών λόγω COVID-19,  ο Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Μελιτεύς» Μελίτης διοργανώνει το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2016 ως μια μικρή προσπάθεια του συλλόγου να ενώσει νέους και μεγαλύτερους μέσα από τις δύο μεγαλύτερες απολαύσεις – τη μουσική και την μπύρα! – και κατάφερε να αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για την Μελίτη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Η οργανωτική επιτροπή, έχοντας αισιόδοξες βλέψεις το φεστιβάλ αυτό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και σιγά σιγά με την συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου, να καταστεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο στον καλλιτεχνικό χώρο της Φλώρινας, σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία σας και να απολαύσετε κρύες μπύρες και υπέροχες μουσικές!

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Κώστας Μακεδόνας

Ο Κώστας Μακεδόνας ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αφιερώματα σε κορυφαίους δημιουργούς καθώς και μουσικές παραστάσεις με αφορμή τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης. Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, ώρα έναρξης 22:00.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Μετά από μια αναγκαστική αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών το 2019 μετά από 2 ολόκληρα χρόνια , έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε την Ελένη Τσαλιγοπούλου για μια συναυλία που θα αποτελέσει το γεγονός του καλοκαιριού! Συνοδευόμενη από ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει με το γνωστό της πάθος σε αγαπημένα τραγούδια σε μια συναυλία που προμηνύεται συναρπαστική! Ώρα έναρξης 22:00

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

LOKOMONDO

Oι Locomondo, ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχεται στη σκηνή του 5ου Meliti beer Festival για να χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτυ.
Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού.

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους “ανεβαστικούς” ρυθμούς και με τα αγαπημένα τραγούδια τους, όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί”, ”80’s” και “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”. Ώρα έναρξης 22:00

Όλες οι πληροφορίες και τα νέα αναρτώνται στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/5%CE%BF-Meliti-Beer-Festival-100406536061997 και στο Instagram https://www.instagram.com/melitibeerfestival/.

Επικοινωνία 5melitibeerfestival@gmail.com

Ελάτε να απολαύσουμε παρέα τρεις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με άφθονη μπύρα και μουσική για όλα τα γούστα!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Με την υποστήριξη της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΪΑΣ-AMSTEL